Društvena odgovornost PR profesionalaca

Odgovornost PR praktičara
foto: Flickr Surface Warriors

Irena Omazic

Vodila PR i Social Media kampanje za domaće brendove, političke stranke, nevladine organizacije. Piše blog o odnosima s javnošću, komunikaciji i društvenim mrežama na PublicRelations.ba. Trenutno je blogerica u One World See o ljudskim pravima na internetu.

You may also like...

2 Responses

  1. Darko Tadic says:

    PR je kao moderno propagandno sredstvo izmišljen kako bi se ostvarila efikasna kontrola masa u 20 veka, To što se danas PR uvija u oblandu svakojakih definicija, ne menja mnogo na stvari. O tome je lepo pisao Lipmman a pogotovu Berneys u svojim knjigama. Profesija PR se u 90% slučajeva tumači kao uloga portparola i frontmena, a sa pravom profesijom nema mnogo veze. Lepo pišete svoje postove i rado ih čitam. Pozdrav :)

    • Irena Omazic says:

      Budući da imam velikih problema da objasnim ljudima šta radim i šta je PR i ja najčešće kažem da sam portparol ili “onaj što radi ovo i ono…” :-) na žalost, malo se u javnosti zna o ovoj struci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>