PR obrazovanje u BiH

Irena Omazic

Vodila PR i Social Media kampanje za domaće brendove, političke stranke, nevladine organizacije. Piše blog o odnosima s javnošću, komunikaciji i društvenim mrežama na PublicRelations.ba. Trenutno je blogerica u One World See o ljudskim pravima na internetu.

You may also like...

3 Responses

 1. Kenan says:

  I šta bi preporučila mladima da završe žele li steći kvalitetno znanje o PR-u? Da opet biraš, šta bi ti prvenstveno upisala? :)

  • Autor says:

   Da ponovno biram izabrala bih PR! Prekrasna je to profesija :-) A onima koji će tek upisivati preporučila bih da što više čitaju i knjige i blogove. I obvezno da pitaju sve, čak i ono što im se čini glupim. Ja sam iz komentara na nekim blogovima naučila više nego cijeli semestar iz nekih predmeta :-)

 1. 15/01/2013

  […] napisati poziv za medije? Posted on 15/01/2013 by Autor TweetMnogi se studenti žale da tijekom studiranja odnosa s javnošću uče o teoriji informacija, teoriji mass medija, novim, klasičnim, korporativnim medijima, a kada […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>