Traži se Visual merchandiser

Irena Omazic

Vodila PR i Social Media kampanje za domaće brendove, političke stranke, nevladine organizacije. Piše blog o odnosima s javnošću, komunikaciji i društvenim mrežama na PublicRelations.ba. Trenutno je blogerica u One World See o ljudskim pravima na internetu.

You may also like...

6 Responses

 1. ginger says:

  pozdrav. zanima me kako se školovati za ovaj posao. mislim, čini se imaš ili nemaš ukusa, ali činjenica je da ipak trebaš nekakav dokument.
  :)

  • Irena Omazic says:

   Pa ne može se baš iz prijave za posao zaključiti koliko ukusa i stila imate, neki “papir” je ipak potreban. A o toj temi uskoro ide članak :-)

 2. jastu says:

  Na žalost u krivu ste, ja radim kao unapređivač prodaje i tu je puno više od onoga šta je radio nekada stari, dobar aranžer.
  Taj posao danas uključuje edukaciju prodavača, suradnju sa arhitektima, ponekad osmišljavnje novog namještaja, te suradnja sa izvođačima do realizacije, pozicioniranje brandova unutar prodajnog prostora, slaganje i otvaranje prodavaonice,…i tako dalje – sve to znam jer sam i sama nekada bila dobar, stari aranžer koji je napravio izlog i otišao mirno kući, a sada i svoj posao nosim doma – pozdrav

  • urednik says:

   Pozdrav,
   upravo ovi zadaci koji spominjete u svom komentaru su i navedeni u postu kao radni zadaci visual merchandisera. Stari dobri aranžer je napredovao u svakom smislu. Ima nove, teže zadatke, ali i daleko veću mogućnost za zaradu (bar u inozemstvu).

 3. urednik says:

  Hvala mnogo! Svaka pohvala na početku je draga :-)

 4. Kenan says:

  Odličan post, stranica takodjer. Veselim se čitanju novih članaka.

  Keep up the good work ! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>