5 Public Relations blogova za edukaciju

Share


Ako ste iz bilo kojeg razloga zainteresirani za PR edukaciju ovo je post za vas ! Ponekad, koliko god se trudili, obrazovanje na fakultetu nije dovoljno, osobito kad su u pitanju odnosi s javnošću. Potrebno je pratiti PR blogove da biste od praktičara sa velikim iskustvom mogli učiti ono što se u struci trenutno događa. Prateći ove PR blogove možete naučiti sve ono što vam na fakultetu nikada nisu rekli.

1. The PR Coach

Impresivan blog ! Stranica sa tisućama članaka, PR izvora i preporuka. Ova bi stranica trebala biti nezaobilazna za svakoga tko se obrazuje u odnosima s javnošću.

2. Brian Solis

Vodeći svjetski stručnjak za nove medije. Blog o PR-u, tradicionalnim i društvenim medijima, odličan izvor za online komunikaciju i marketing.

3. Public Relations Blogger

Kratke i jasne lekcije iz svih segmenata PR-a, nekoliko besplatnih knjiga dobra su preporuka za praćenje ovog bloga.

4. PR in Your Pajamas

Mnoštvo praktičnih i korisnih savjeta za primjenu alata u odnosima s javnošću. Ovu se stranicu može nazvati „how to“ jer integriranjem preporuka autorice bloga ostvarujete rezultate u odnosima s javnošću. PRaktično !

5. PR STUDIES

Blog Richarda Baileya, profsora odnosa s javnošću. Odličan vodič za svakog studenta sa preporukama o obrazovanju i izvorima za PR edukaciju.

Irena Omazic

Vodila PR i Social Media kampanje za domaće brendove, političke stranke, nevladine organizacije. Piše blog o odnosima s javnošću, komunikaciji i društvenim mrežama na PublicRelations.ba. Trenutno je blogerica u One World See o ljudskim pravima na internetu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.